hotel-reception.jpg
Τρίτη, 22 Ιανοαρίου 2019
3:40:06μμ

Λογαριασμοί τραπέζης

Πειραιώς:
IBAN:GR24017250400055
04091124463

Λογ: 5504091124463


Alpha Bank:
IBAN:GR08014088608860
02002003603

Λογ: 886002002003603


Δικαιούχος:
ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

meteora

Τρίκαλα - Μετέωρα
Μέτσοβο - Ελάτη
2ήμερη, 9-10/2, από 59€ 

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα 2ήμερης εκδρομής

1η ημέρα: Αναχώρηση το πρωί με προορισμό τα όμορφα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Μετά από ενδιάμεση στάση, φθάνουμε στο σημαντικότερο προορισμό μας, τα επιβλητικά Μετέωρα. Ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, ένα τοπίο που κόβει την ανάσα, η έμπνευση και η αίσθηση της πνευματικότητας αντικρίζοντας τα ανθρώπινα επιτεύγματα στις απόκρημνες κορυφές των βράχων. Επίσκεψη στη Μονή Μεταμορφώσεως (Μεγάλο Μετέωρο) και στη Γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου. Προορισμός μας στη συνέχεια τα Τρίκαλα. Άφιξη στην πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού, μια όμορφη πόλη χτισμένη στη θέση της αρχαίας Τρίκκης. Η πόλη χρωστά σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά της στον ποταμό Ληθαίο, αλλά και στα ιστορικά της μνημεία, την εξαιρετική ρυμοτομία, τις ευρύχωρες πλατείες, τα πάρκα και τους πεζόδρομούς της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περιήγηση στην πόλη. Το βράδυ, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για τα πανέμορφα χωριά του Κόζιακα. Πέρασμα από την Πύλη και στάση στη γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα και συνέχεια αναχώρηση για Ελάτη, όπου και θα έχουμε χρόνο για καφέ. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο Μέτσοβο, κρυμμένο ανάμεσα σε οξιές κι έλατα, σ’ ένα τοπίο άγριας ομορφιάς. Εκεί θα έχουμε χρόνο για γεύμα, βόλτα και ψώνια παραδοσιακών, τοπικών προϊόντων. Κατόπιν, αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Μέσω κόμβου Ιωαννίνων, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής
65€
Φοιτητές & Γκρουπ 10+ ατόμων 59€ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.

• Διανυκτέρευση σε επιλεγμένο, κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Καλαμπάκα.

• Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας.

• ΦΠΑ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

• Ο νέος φόρος δωματίων.

 

Πληροφορίες

Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
Η εταιρία μας ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

 

Φωτογραφίες

 

 

 

Εκτύπωση

Κάντε λήψη του προγράμματος πατώντας εδώ: