Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
8:47:29μμ

Λογαριασμοί τραπέζης

Πειραιώς:
IBAN:GR24017250400055
04091124463

Λογ: 5504091124463


Alpha Bank:
IBAN:GR08014088608860
02002003603

Λογ: 886002002003603


Δικαιούχος:
ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

Δαλματικές Ακτές

wallhaven

Ντουμπρόβνικ - Κότορ
Μπαρ - Μπούντβα
5ήμερη25-29/4225€ !

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα 5ήμερης εκδρομής

1η μέρα: ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΜΠΑΡ - MΠOYNTBA Συγκέντρωση και βραδινή αναχώρηση (το προηγούμενο βράδυ) για το Μαυροβούνιο. Η διαδρομή μας, μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα, μας οδηγεί στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Συνεχίζουμε και μέσω Δυρραχίου, φθάνουμε το πρωί στο Μπάρ, την πρώτη από τις πόλεις των Δαλματικών Ακτών, που θα επισκεφθούμε. Επίσκεψη στην παλιά πόλη του και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα στην νέα πόλη. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με τη Μπούντβα. Το βράδυ, ακολουθεί δείπνο κι έπειτα, χαλαρή μουσική στο ξενοδοχείο ή προαιρετική βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (περιήγηση) - ΚΟΤΟΡ (Μ.Παρασκευή)
Πρωινό και στη συνέχεια, αναχωρούμε, διασχίζοντας την παραθαλάσσια δαντελωτή ακτογραμμή, για την μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ, η οποία διαθέτει σύμπλεγμα από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά στοιχεία, ηλικίας 1.300 ετών. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την Unesco) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους 2,5 χιλιομέτρων. Νιώθει κανείς να πετά πάνω από την παλαιά πόλη, με τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση βρίσκεται μια πλακόστρωτη πλατεία, που οδηγεί από το Φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά, στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη (1441) και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho. Επισκεφτείτε το φαρμακείο, που λειτουργεί συνεχώς από το 1391! Στη συνέχεια, ελεύθερος χρόνος στο Ντουμπρόβνικ. Επιστροφή με επίσκεψη στην πόλη Κότορ του Μαυροβουνίου (Μοντενέγκρο). Η διασημότερη πόλη της χώρας, η «Νύμφη της Αδριατικής», όπως αποκαλούν το Κότορ για την ομορφιά του με τη γαλάζια θάλασσα, το πράσινο βουνό, αλλά και την παλέτα των διαφορετικών έντονων χρωμάτων - είναι μια πόλη με κουλτούρα και αρκετά πολιτιστικά στοιχεία. Παρακολούθηση της ακολουθίας της Αποκαθήλωσης στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου (Church of Sveti Nikolas, 1902) Είναι μια μεγάλη εκκλησία, με 2 καμπαναριά, κτισμένη σε ρυθμό που θυμίζει βυζαντινό, κοντά στα τείχη προς τον ποταμό Scurda. Αξίζει να θαυμάσετε το τέμπλο της εκκλησίας (1908). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΝΤΒΑ - ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ. (Μ.Σάββατο - Ανάσταση)
Πρωινό και στη συνέχεια, ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα για το «Mόντε Κάρλο» των Βαλκανίων, όπως όχι άδικα χαρακτηρίζεται το νησάκι Σβέτι Στέφαν (Άγιος Στέφανος), με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ένα νησάκι ενωμένο με τη στεριά, το οποίο από ψηλά φαίνεται σαν πίνακας ζωγραφικής. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, πανοραμικές φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για μεσημβρινή ανάπαυση. Το απόγευμα θα έχουμε χρόνο για γνωριμία με την γραφική, παλιά πόλη, να περπατήσουμε στην παραλία, αλλά και για να απολαύσουμε ένα ποτό σε ένα από τα καφέ της πόλης. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Τριάδας (Holy Trinity Church) που βρίσκεται στη μεγαλύτερη πλατεία της παλαιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΝΤΒΑ - (CETINJE - ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ) (Κυριακή του Πάσχα) Πρωινό και η ημέρα μας είναι ελεύθερη για να την διαθέσει κανείς, όπως επιθυμεί. Προαιρετική εκδρομή στο όμορφο, γραφικό Cetinje, παλιά βασιλική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου και στη συνέχεια, επίσκεψη στην Ποντγκόριτσα, την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου. Περιήγηση στην πόλη. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο κι ελεύθερος χρόνος για ψώνια, φαγητό και μια τελευταία βόλτα στην παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη μας, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Τ
έλος εκδρομής

 

Προσφορα με ημιδιατροφή
για κρατήσεις ως 28/2
225€ !!

 

Aναχωρήσεις από Αθήνα, Κόρινθο, Πάτρα, Μεσολόγγι, Ιωάννινα.

 

Περιλαμβάνονται:

  •  Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  •  4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο στο ξενοδοχείο Montenegro 4* στην Μπούντβα.
  •  Πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).
  •  Έμπειρος Αρχηγός - Συνοδός.
  •  Φ.Π.Α.

    Δεν περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται, Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (1,5€/άτομο/ημέρα), Checkpoint (25€/άτομο), Kρουαζιέρες από Μπούντβα ή και Ντουμπρόβνικ, Προαιρετική εκδρομή σε Cetinje & Ποντγκόριτσα (10€/άτομο), φιλοδωρήματα και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ΡΗΤΑ παραπάνω.

Πληροφορίες

Σημειώσεις:

  • Πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στο ταξίδι μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε είτε την καινούργια ταυτότητα, είτε το καινούργιο διαβατήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο να ισχύει μέχρι την ημερομηνία επιστροφής σας.
  • Οι ώρες επιβίβασης - αναχώρησης, οι οδηγίες και οι ανακοινώσεις των υπευθύνων, τηρούνται αυστηρά.

Εκτύπωση

Κάντε λήψη του προγράμματος πατώντας εδώ: