meteora

Μετέωρα - Καρδίτσα
Λ. Πλαστήρα-Τρίκαλα 
2ήμερη, 24-25/11, από 59€ 

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα 2ήμερης εκδρομής

1η ημέρα: Αναχώρηση το πρωί από την πόλη μας. Πρώτη μας στάση για επίσκεψη στη Λίμνη Πλαστήρα, η οποία αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς διαθέτει, εκτός από ονειρική ομορφιά, πλήθος εντυπωσιακών αξιοθέατων. Επίσκεψη στο φράγμα της λίμνης. Γεύμα με θέα τη λίμνη και αναχώρηση για την Καρδίτσα. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος για μια γνωριμία με την πόλη κι επίσκεψη στο πάρκο «Παυσίλυπο». Ακολούθως, βραδινή επίσκεψη στα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού, μια όμορφη πόλη χτισμένη στη θέση της αρχαίας Τρίκκης. Η πόλη χρωστά σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά της στον ποταμό Ληθαίο αλλά και στα ιστορικά της μνημεία, την εξαιρετική ρυμοτομία, τις ευρύχωρες πλατείες, τα πάρκα και τους πεζόδρομούς της. Ελεύθερος χρόνος. Αργότερα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα:
Πρόγευμα και αναχώρηση για το νεόδμητο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, το οποίο θα επισκεφθούμε. Λίγο αργότερα, συνεχίζουμε την διαδρομή μας, φθάνοντας στο σημαντικότερο προορισμό μας, τα επιβλητικά Μετέωρα. Ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, ένα τοπίο που κόβει την ανάσα, η έμπνευση και η αίσθηση της πνευματικότητας αντικρίζοντας τα ανθρώπινα επιτεύγματα στις απόκρημνες κορυφές των βράχων. Επίσκεψη στη Μονή Μεταμορφώσεως (Μεγάλο Μετέωρο) και στη Γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου. Προορισμός μας στη συνέχεια το Μέτσοβο, κρυμμένο ανάμεσα σε οξιές κι έλατα, σ’ ένα τοπίο άγριας ομορφιάς. Εκεί θα έχουμε χρόνο για φαγητό και ψώνια παραδοσιακών, τοπικών προϊόντων. Κατόπιν, αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

Τέλος εκδρομής

Γενική τιμή συμμετοχής: 65€
Φοιτητές & Γκρουπ 6+ ατόμων:59€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.

• Διανυκτέρευση σε επιλεγμένο, κεντρικό ξενοδοχείο στα Τρίκαλα.

• Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας.

• ΦΠΑ.

 

 

Πληροφορίες

Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
Η εταιρία μας ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

 

Φωτογραφίες

 

 

 

Εκτύπωση

Κάντε λήψη του προγράμματος πατώντας εδώ: